WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

TÜİK- Tüketici fiyatları Mart'ta yüzde 1,94, yıllık enflasyon yüzde 30,87

İstanbul, 3 Nisan (Hibya)- Tüketici fiyat endeksi (TÜFE), Mart'ta aylık bazda yüzde 1,94, yıllık bazda enflasyon yüzde 30,87 oldu.

TÜİK- Tüketici fiyatları Mart'ta yüzde 1,94, yıllık enflasyon yüzde 30,87
Paylaş:

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) verilerine göre, TÜFE'deki (2025=100) değişim 2026 yılı Mart ayında aylık bazda yüzde 1,94 artış, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 10,04 artış, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 30,87 artış ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 32,82 artış olarak gerçekleşti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.