Geliştirdiği blockcain tabanlı ürün ve hizmetleriyle bilinen Coinoxs’un inkübasyon programı kapsamında desteklediği girişimlerden olan sanal oyun ve sosyalleşme platformu Sociapol’ün token arzı Bitci’de gerçekleşiyor. Sociapol, kullanıcılarına gerçek dünyaya oldukça yakın ve heyecan verici bir deneyim yaşama fırsatı sunuyor. Yakın zamanda listelemesi gerçekleşecek Sociapol Token’ın ise bu platformdaki tüm işlemlerin gerçekleştirilmesi için ana araç olarak kullanılması planlanıyor.

 

Ön satışa çıkmaya hazırlanan Sociapol Token’ın arzı, özel ve herkese açık olarak 2 aşamada gerçekleşecek. Özel ön satışı 10 Ekim’de başlayan Sociapol Token’ın özel ön satış fiyatı ise 0,00004 USDT olarak belirlendi. Herkese açık ön satış sürecinin gerçekleşeceği tarih ise yakın zamanda duyurulacak. 

 

Sociapol’ü inkübe eden Coinoxs’un, 6 farklı projenin yer aldığı bir inkübasyon programı bulunuyor ve aynı zamanda Web3’e geçmek isteyen girişimlerle deneyimlerini paylaşarak onlara bu konuda da destek veriyor. Web3 dönüşümleri için birebir çözümler sunan şirket, aynı zamanda tokenizasyon desteği de sağlıyor. Token’laşması gerekmeyen projelerde ise blockchain entegrasyonu gerçekleştirebiliyor. 

Hibya Haber Ajansı