WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Memişoğlu, Fatih Sultan Mehmet Hastanesi şantiyesini inceledi

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, yapımı devam eden Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni gezerek, tesisin 1.453 yatak kapasitesi ve 192 yoğun bakım yatağıyla deprem anında dahi hizmet vereceğini açıkladı.

Bakan Memişoğlu, Fatih Sultan Mehmet Hastanesi şantiyesini inceledi
Paylaş:

Sağlık Bakanı Memişoğlu, İstanbul’daki yapımı hızla süren Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi şantiyesinde incelemelerde bulundu. Toplam 255.382 metrekare kapalı alanıyla dikkat çeken hastane, 492 sismik izolatör sayesinde olası bir depremde dahi güvenli şekilde hizmet verebilecek.

Bakan Memişoğlu, hastanenin tamamlandığında 1.453 yatak kapasitesi, 192 yoğun bakım yatağı ve 52 ameliyathanesiyle organ ve doku nakli, yanık merkezi, hiperbarik tedavi ve fizyoterapi dahil olmak üzere tam teşekküllü sağlık hizmeti sunacağını belirtti.

Memişoğlu, hastanenin inşasında emeği geçen mühendislerden işçilere, mimarlardan teknisyenlere kadar tüm personele teşekkür etti. Tesisin tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki sağlık hizmetlerinin kalitesinin önemli ölçüde artması hedefleniyor.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Enflasyon geriledi, piyasalar temkinli kaldı

Akışın sonuna geldiniz.