WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

EGO filosuna 16 adet dizel yakıtlı, solo tip otobüs katıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Başkent ulaşımında konforu ve güvenliği artırmak amacıyla araç filosunu gençleştirmeye devam ediyor.

EGO filosuna 16 adet dizel yakıtlı, solo tip otobüs katıldı
Paylaş:

Tamamı EGO’nun öz kaynaklarıyla alınan 16 adet yeni nesil solo tip otobüs, hizmete dahil edildi.

Yeni yatırımlarla birlikte EGO Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren toplam otobüs sayısı bin 954’e ulaştı. 2019-2026 yılları arasında filoya kazandırılan toplam yeni araç sayısı ise 524 oldu. 

12 metre uzunluğunda olan solo tip otobüslerin; 27 oturma ve 72 ayakta olmak üzere toplam 99 yolcu kapasitesi ile kent ulaşımının tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği belirtildi.

Yeni araçlarda; yolcu bilgilendirme ekranları, araç içi ve dış çevresini gösteren kamera sistemleri de yer alıyor.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.