WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

NASA: Artemis 2 astronotları mesafe rekoru kırdı

Washington, 6 Nisan (Hibya) –ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), Artemis 2 astronotlarının Dünya’dan en uzak mesafeye ulaşarak yeni bir rekor kırdığını açıkladı.

NASA: Artemis 2 astronotları mesafe rekoru kırdı
Paylaş:

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), Artemis 2 görevindeki astronotların Dünya’dan şimdiye kadar ulaşılan en uzak mesafeye çıkarak rekor kırdığını bildirdi.

NASA’dan yapılan açıklamada, astronotların Doğu Zaman Dilimi’ne göre saat 13.57’de, 1970 yılında Apollo 13 tarafından kırılan rekoru geçtiği ifade edildi.

Açıklamada, astronotların Ay’ın uzak tarafındaki yolculukları sırasında Dünya’dan en fazla 252 bin 752 mil uzaklığa ulaşacağı kaydedildi.

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.