Sektörde 70 yıldır faaliyet gösteren Kale Kilit; elektrikli kapı karşılığı ürünleriyle, ağır kapıların dayanıklılığını artırıyor. Günden güne gelişen kilit sistemleriyle her ihtiyaca uygun tasarımlar ortaya çıkaran marka, sürgülü manuel kilitlerin basit yapılarından son teknoloji ile hazırlanmış modern yapılı kilitlere kadar, her biri çeşitli amaçlara hizmet eden pek çok ürünü kullanıcılarla buluşturuyor.

Günümüzde en gelişmiş sistemleri barındıran elektrik enerjisini kullanarak çalışan kilitler, pek çok farklı kapı tipi için ideal çözümler arasında yer alıyor. Kale Kilit Elektrikli Kapı Karşılığı hem pratik hem de güvenli sistemi ile tercih sebebi oluyor. Gelişmiş teknolojiden yararlanarak modern ve kullanışlı tasarımları hayata geçiren Kale Kilit, bünyesindeki ürünlerin her birinde olduğu gibi, elektrikli kapı karşılıklarında da kaliteden ödün vermiyor.

Mandal ayarlı ve paslanmaz

Markanın mandal ayarlı ve paslanmaz elektrikli kapı karşılıkları, kilit karşılıklarının yerine konulduktan sonra elektriğe bağlanıyor. Uzaktan kumanda, kart okuyucu veya şifreli geçiş kontrol sistemleri, otomat düğmesi gibi herhangi bir tetikleyici ürünle kullanıldığında kapının otomatik olarak kolay açılmasını sağlıyor. Kullanım alanındaki ihtiyaca ve kullanılan kilide göre doğru ürünün seçilmesi gerekiyor.

Elektrik varken açık, elektrik kesildiğinde kilitli olacak şekilde çalışan bu kapı karşılığı sistemleri paslanmaz aynası ile de dayanıklılık sağlayarak uzun yıllar kullanım olanağı sağlıyor.

Hibya Haber Ajansı