WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Balıklıgöl'e Tırnaklı Lavaş Ekmek Doğradılar!

Dünyanın gözbebeği Balıklıgöl'e kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tırnaklı lavaş ekmeği doğrandı.

Balıklıgöl'e Tırnaklı Lavaş Ekmek Doğradılar!
Paylaş:

Olay önceki gün bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından balıkların yemesi için göl suyuna tırnaklı lavaş ekmeği doğrandı. Lavaş ekmeği parçaları su üzerinde kalarak uzun süre bu şekilde şişerek dibe çökmeyi bekledi.

Vatandaşlar ekmeğin balık sağlığına zarar verdiğini belirterek Balıklıgöl'ün heba edilmemesini istedi. 

Gölü ziyarete gelen bazı yerli turistler ise Balıklıgöl'e zarar vermenin bu kadar kolay olmaması gerektiğini belirterek özel güvenlik açığına işaret etti.

Dünyaca ünlü ve kutsal olduğuna inanılan Balıklıgöl'den ŞURKAV  yönetiminin sorumlu olduğu kayıtlara yansıyor.

Haber:İbrahim Uyğur 

Haberin Galerisi

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.