WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Başkan Kayserili Beyoba Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu

Akhisar Belediye Başkanı Ekrem Kayserili, Beyoba Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek talepleri dinledi ve tamamlanan yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan  Kayserili Beyoba Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu
Paylaş:

Kırsal mahalle ziyaretlerine devam eden Akhisar Belediye Başkanı Kayserili, bu kapsamda Beyoba Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet, parti yönetimi ve belediye başkan yardımcıları da katıldı.

Beyoba Mahallesi’nde mahalle muhtarı Melahat Önay ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Kayserili, ilk olarak esnafı ziyaret etti. Ardından vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

Ziyaret kapsamında Dallı Tepe mevkiinde tamamlanan yol düzenleme çalışmalarını da yerinde inceleyen Kayserili, kırsal mahallelere önem verdiklerini belirtti.

Kayserili, yaptığı açıklamada, “Mahallelerimizin ihtiyaçlarını en doğru şekilde belirlemenin yolu sahada olmak ve vatandaşlarımızla birebir iletişim kurmaktan geçiyor. Beyoba Mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya gelerek taleplerini dinledik. Tamamlanan yol çalışmalarını da yerinde inceleme fırsatı bulduk. Hiçbir mahallemizi ihmal etmeden, eşit ve adil hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Beyoba Mahalle Muhtarı Melahat Önay ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Kayserili’ye teşekkür etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.