İSTANBUL (AA) - KREA M.I.C.E, yeni yıl galasında Türkiye'nin usta sesleri ve sevilen sanatçılarını bir araya getirecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, KREA M.I.C.E'nin 31 Aralık’ta Wyndham Grand Levent'te gerçekleşecek gala gecesine sanat dünyasından birçok kişi katılacak.

Kadir Çöpdemir'in keyifli yeni yıl sohbeti ile başlayacak program, Müjde Kızılkan'ın güçlü sesi ile farklı dillerde söyleyeceği şarkılardan oluşan özel repertuvar ile devam edecek.

Katılımcılar, sanatçı Suzan Kardeş ve orkestrası ile dansçıları eşliğinde yılbaşı gecesine özel olarak hazırlanan Türk sanat müziği besteleri ve Balkan ezgilerini içeren bir program izleyecek. Komedyen Doğu Demirkol da gecede sahne alan isimlerden olacak. Gecede Selami Şahin de sahne alacak.

Gecede çocuklar için de özel oyun odaları, yaş gruplarına özel etkinlikler, çocuk büfeleri ve uyku odaları hazırlanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen KREA M.I.C.E. Kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Seda Mızraklı Ferik, önlerinde yeni hedefler, umutlar ve beklentilerle dolu bir yıl olduğunu belirterek, "2023'e unutulmaz bir başlangıç için yapabilmeniz için muhteşem bir yeni yıl galası hazırladık. Ünlü sanatçı dostlarımız ile misafirlerimize tam bir 'yıldızlar yağmuru' yaşatacağız. Kusursuz bir akış ve ödüllü şeflerimizin lezzetleri eşliğinde çok farklı bir yılbaşı gecesi geçirmeye hazır olun. Yeni yılı şimdiden içtenlikle kutluyor, 2023'ün sağlık, mutluluk, bereket ve barış getirmesini diliyorum. Umarım 2023 hayallerinizin gerçekleştiği, güzel anılar biriktirdiğiniz anlamlı bir yıl olur." ifadelerini kullandı.