WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Koton, kar dağıtmayacak

Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş, kar dağıtımı yapmayacak.

Koton, kar dağıtmayacak
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Yönetim kurulumuzun 16 Nisan 2026 tarihli toplantısında, TFRS'ye uygun olarak ve SPK'nın enflasyon muhasebesi uygulamasına ilişkin 28.12.2023 tarihli duyurusu dikkate alınarak enflasyona göre düzeltilmiş olarak hazırlanan finansal tablolara göre ana ortaklığa ait 963.673.931,00 TL net dönem zararı, enflasyona göre düzeltilmiş VUK kayıtlarına göre ise 884.381.458,38 TL cari yıl zararı bulunduğu görüldüğünden, kar dağıtılmayarak oluşan bu tutarların geçmiş yıl zararları hesabına aktarılması hususunun olağan genel kurulda pay sahiplerinin onayına sunulmasına karar verilmiştir.'' ifadesi kullanıldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Piyasalarda temkinli seyir izleniyor

Akışın sonuna geldiniz.