Bilgi İşlem Daire Başkanlığı sponsorluğunda ve Başkent Üniversitesi YAKEM, Bilkent CYBERPARK, TOBB Türkiye Kreatif Endüstriler Meclisi ile TOGED iş birliğiyle düzenlenen %100 Game Jam Etkinliği, Ankara Teknoloji Köprüsü'nde gerçekleştirildi.

Ankara’yı teknolojinin başkenti yapma yolunda birçok projeye imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi, açtığı teknoloji merkezleri ile tüm Türkiye’ye örnek olmayı sürdürürken bilişim sektörüne ve genç bilişimcilere destek olmaya da devam ediyor.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Başkent Üniversitesi YAKEM, Bilkent CYBERPARK, TOBB Türkiye Kreatif Endüstriler Meclisi ve TOGED ile birlikte “Cumhuriyetin 100. Yılı” temalı oyun yarışmasına ev sahipliği yaptı. 13-15 Ekim 2023 tarihlerinde Ankara Teknoloji Köprüsü’nde ücretsiz olarak gerçekleştirilen %100 Game Jametkinliğine; bilişim sektöründe çalışanlar ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. 

Türkiye’nin dört bir yanından gelerek Game Jam etkinliğine katılan katılımcılar 48 saat süren etkinlik boyunca kıyasıya bir mücadele sergilediler.

 

Hibya Haber Ajansı