Teknoloji alanındaki son yeniliklerin detaylıca ele alınacağı etkinliğin ilk günü, Hilton Maslakta gerçekleştirilecek. İkinci gün ise "KOBİ Özel" Günü ile online platformda katılımcılarını ağırlayacak. Teknoloji alanındaki son yeniliklerin detaylıca ele alınacağı Istanbul Tech Weekte Boyner Büyük Mağazacılık CEOsu Eren Çamurdan, sahibinden.com CMOsu Nazım Erdoğan, Figopara Kurucu Ortağı Bulut Arukel, Akbank Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Gökçay, DP Eurasia Grup CEOsu Aslan Saranga, Octet Türkiye CEOsu Derya Ekemen Fidan gibi alanında öncü isimler konuşma yapacak.

İş ve teknoloji dünyasıyla iç içe olan herkesi bir araya getirecek Istanbul Tech Week'in ilk gününde geleceğin teknolojileri konusunda farkındalık oluşturmak; yeni teknolojilerle ilgilenen farklı sektörlerden insanların veri, yapay zeka, bulut bilişim, siber güvenlik ve daha fazlasıyla şekillenen yeni dünyayı anlaması ve işlerine entegre etmesini sağlamak amacıyla birçok oturum düzenlenecek. Global ve yerel uzmanlardan ilham verici konuşmaların yapılacağı oturumlarda ayrıca başarı hikayeleri ve networking fırsatları da mercek altına alınacak.

Etkinliğin ikinci günü ise KOBİ Özel Sahnesi'nde KOBİ’lerin rekabetçi ortamda işini büyütebilmesi için ihtiyacı olan tüm bilgiler detaylıca ele alınacak. Online düzenlenecek KOBİ Özel Sahnesi'nde önümüzdeki dönemin en önemli temaları, 10 adımda dijital dönüşüm, gelişen teknolojiyle birlikte kolaylaşan finansman erişimi, yeşil dönüşüm, çift ayaklı şirket olma, regülasyon yönetimi, veri ve analitiğin gücü konuları konuşulacak.

Ayrıca Istanbul Tech Week’in Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) iş birliği ile KOBİ’lerin sürdürülebilir karlı büyümesi için başlattığı inisiyatif kapsamında seçili KOBİ’leri çok özel hediyeler bekliyor. Kobi Özel Günü’ne kayıt yaptıran ve www.istanbultechweek.com web sitesi üzerinden Dijital Barometre anketini dolduran KOBİ'lere EBRD hibe desteğinden yararlanma fırsatı sunuluyor.

"Istanbul Tech Week ile teknolojinin sınırlarını zorlamaya davet ediyoruz”

Etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Analytics Center & Istanbul Tech Week Yönetim Kurulu Üyesi Başak Tulga Önen, şunları söyledi: Istanbul Tech Weekte geçtiğimiz üç senede 200 oturum gerçekleştirerek, 50 bini aşkın katılımcı ve 300’ü aşkın konuşmacıya ev sahipliği yapmıştık. Bu yıl da aynı şekilde alanında öncü isimleri ağırlayarak teknoloji meraklılarına doyurucu içerikler sunacağız. Katılımcılar, iki farklı oturumda teknolojinin son yeniliklerini, trendleri ve geleceğin vizyonunu keşfetme fırsatı yakalayacak. Yapay zekadan dijital bankacılığa, artırılmış gerçeklikten veri bilimine kadar birçok zihin açan gelişmeler, aynı zamanda ilham da sunacak. Istanbul Tech Week ile teknolojinin sınırlarını zorlamaya ve yeni fikirlerle dolu bir dünyanın kapılarını aralamaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Hibya Haber Ajansı