İSTANBUL (AA) - Huawei'nin "Light Up Your Rings" küresel etkinliği, kullanıcıları her gün daha iyi bir sağlık için motive etmek amacıyla Fashion Forward giyilebilir ürün lansmanına paralel olarak Huawei akıllı saatlerinde ve Huawei Sağlık Uygulamasında resmi olarak yayına girdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Huawei Giyilebilir Ürün Elçileri Sir Mo Farah ve Pamela Reif ile birlikte başlatılan "Light Up Your Rings", kullanıcılara daha sağlıklı ve zinde olma yolculuğuna çıkmaları için ilham vermek üzere özel meydan okumalar ve fitness içerikleri sunuyor.

16 Ekim'den itibaren "Light Up Your Rings", Avrupa, Latin Amerika, Asya Pasifik ve Orta Doğu Afrika'daki 20 ülkeden kullanıcıları Aktivite Halkalarını tutarlı bir şekilde tamamlamaya ve yolculuklarını paylaşmaya davet ediyor.

Kullanıcılar, en yeni Huawei WATCH GT 4 serisi ve Huawei WATCH 4 serisi gibi Huawei akıllı saatleri veya Huawei Sağlık Uygulaması aracılığıyla Aktivite Halkalarına erişebiliyor.

Aktif Hafta Madalyası, daha sonra Huawei akıllı saatlerinde sergilenerek "Light Up Your Rings" aracılığıyla daha sağlıklı ve zinde olma konusundaki kararlılıklarını gösteriyor.

- 6 adımda Huawei WATCH Fit mini kazanma şansı

Aktif Hafta Madalyası'nı elde etmek için 6 adımı tamamlamak gerekiyor. Buna göre, ilk olarak Huawei Health uygulamasının indirilmesi ve Huawei ID ile kaydolunması gerekiyor.

İkinci adım olarak ise uygulama içerisinde sağlık hedefleri belirleniyor. Üçüncü adıma gelindiğinde de her hafta, pazartesiden pazara kadar, 5 gün halkalar tamamlanıyor. Dördüncü adımda 5 günlük mücadele başarıyla tamalandığından prestijli e-Madalya kazanılıyor.

Beşinci adımda ise 4 haftanın sonunda en az 3 kez kazanılan Aktif Hafta madalyanın ekran görüntüsü Huawei Topluluk sitesinde paylaşılıyor. Böylece Huawei WATCH GT 4'te geçerli 500 TL indirim kuponu kazanılıyor.

Altıncı ve son adımda günlük ya da haftalık spor rutininin veya önemli spor ipuçlarını en az 150 kelime ile yeni bir başlıkta #SportsForward etiketiyle paylaşılması gerekiyor. Böylece tüketiciler çevrelerindeki insanlara Huawei WATCH Fit mini hediyesi kazandırabiliyor.

Huawei’nin en yeni ve prestijli akıllı saati Watch GT 4 serisi 6 bin 999 TL'den başlayan fiyatlarla ve 1199 TL değerinde FreeBuds SE 2, 799 TL değerinde ekstra 1 yıl uzatılmış garanti hediyeleriyle satışa sunuluyor. 500 TL indirimli ekstra kayış ve 3 ay vade farksız taksit fırsatı yalnızca Huawei Online Mağaza'da.