WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Albanese: Birlikte çalıştığımızda Avustralya ve Pasifik daha güçlü olur

Kanberra, 3 Haziran (Hibya) - Avustralya Başbakanı Anthony Albanese, Solomon Adaları Başbakanı Jeremiah Manele ile bir araya gelerek iki ülke arasında yeni ve kapsamlı bir ortaklık anlaşması müzakerelerine başlama kararı aldıklarını açıkladı.

Albanese: Birlikte çalıştığımızda Avustralya ve Pasifik daha güçlü olur
Paylaş:

Avustralya Başbakanı Anthony Albanese, Solomon Adaları Başbakanı Jeremiah Manele ile bir araya geldi.

Bölgesel dayanışmanın önemine dikkat çeken Albanese, "Birlikte çalıştığımızda Avustralya ve Pasifik daha güçlü olur. Bugün Solomon Adaları Başbakanı Wale ile görüştüm ve iki ülke arasında yeni ve kapsamlı bir anlaşma müzakerelerine başlama konusunda anlaştık" dedi.

Pasifik bölgesinin güvenliğinin Avustralya’nın ulusal güvenliğiyle doğrudan bağlantılı olduğunu vurgulayan Albanese, "Bölgemizde ve dünyada zorluklar olduğunda, onlarla birlikte mücadele edeceğiz. Çünkü daha güvenli bir Pasifik, daha güvenli bir Avustralya demektir. Ve bu anlaşma da bunu sağlayacak” ifadelerini kullandı.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Anand: Kanada'nın Misyon Şefleri Ottawa'da

Akışın sonuna geldiniz.