WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Başkan Ertemur’dan 5 Haziran Dünya Çevre Günü mesajı

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, 5 Haziran Dünya Çevre Günü mesajında çevre bilincinin kalıcı bir yaşam biçimi olması gerektiğini vurguladı.

Başkan Ertemur’dan 5 Haziran Dünya Çevre Günü mesajı
Paylaş:

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda çevre bilincinin kalıcı bir yaşam biçimi olması gerektiğini belirtti. Ertemur, doğanın korunmasının en önemli önceliklerinden biri olduğunu vurguladı.

“Doğa, bizlere emanet edilmiş en kıymetli mirastır” ifadelerini kullanan Ertemur, Pamukkale Belediyesi’nin “Sıfır Atık” vizyonu kapsamında geri dönüşüm çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

İlçede yürütülen çalışmalara değinen Ertemur, Bağbaşı Mahallesi’nin ardından Pelitlibağ’da ikinci geri dönüşüm merkezinin hizmete açıldığını belirtti. Ayrıca 150 bin haneye düzenli çöp poşeti dağıtıldığını, 26 mahallede mobil atık toplama aracıyla geri dönüşüm hizmeti verildiğini ve çeşitli atıkların toplanması için mobil atık getirme merkezlerinin kurulduğunu aktardı.

Ertemur, tekstil atıkları için 200 noktaya kumbara yerleştirildiğini de belirterek vatandaşları çevre konusunda duyarlı olmaya davet etti.

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Forte'den ihale sözleşmesi

Akışın sonuna geldiniz.