İş adamı ve siyaset dünyası ile spor dünyasının tanıdığı isim Muhsin Bayar, AK Parti'ye katıldı. Bayar’ın parti rozetini AK Parti Mersin İl Başkanlığı’nda çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle il Başkan Yardımcısı Ufuk Deniz ile Kadın Kolları İl Başkanı Fatma Abacı birlikte taktı.

Parti il Binası önünde toplanan yüzlerce kişinin alkışları eşliğinde AK Parti rozetini takan Usta siyasetçi Muhsin Bayar, “Türkiye yüzyılı için atılacak en doğru adım AK Parti saflarında yer alarak sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği yolda yürümektir” mesajını verdi.

Siyasi hayatına Anavatan Partisinin kurucu üyesi olarak başlayan ardından DYP’de siyaset yapan Muhsin bayar, çok sayıda sivil toplum örgütü yöneticiliğinin yanı sıra, Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Danışmanlığı görevini yürütmüştü.

AK Parti’nin neredeyse bir çeyrek asrı geride bırakırken ülke için yaptıklarını görmezden gelmenin nankörlük olduğuna dikkat çeken Bayar partiye katılım töreninde şunları söyledi:

"Millet olarak acı günlerden geçiyoruz. Türkiye, dünyayı etkileyen pandeminin yanı sıra büyük krizler yaşadı. Hatta bu topraklarda belki son bin yılın en ağır doğal afetini yaşadık. Kahramanmaraş depremi büyük bir felaket olmasının yanı sıra bize kaybolmuş değerlerimizden yardımlaşmayı, imeceyi tekrar hatırlattı. İçinde bulunduğumuz acı günlerin yarasını sarmada, acıyı paylaşmada, dertlere derman olmada en önde yine AK Parti oldu. Geçtiğimiz iktidar yıllarında AK Parti Türkiye’yi dünyanın her yerine iyilik ve yardım ulaştıran bir ülke haline getirdi. Gün birlik ve dayanışma günü. Bu yüzden herkesin bu kutlu davada yer alarak hareket etmesi gerektiğini düşünüyorum."

Bilgi ve deneyimin paylaşıldıkça değerli olduğunu belirten Bayar, "Uzun yıllar siyaset yapmış ve farklı görevlerde birçok deneyim kazanmış bir kardeşiniz olarak, bunları ailem olarak gördüğüm AK Parti saflarında arkadaşlarımla paylaşabilmek için buradayım. Artık partinin bir neferi olarak üzerime düşen tüm görevleri layıkıyla yerine getirmek için tüm imkanlarımı seferber edeceğim. Yakın dönemde önümüzde bir yerel seçim var. Mersin ve tüm ilçelerinin AK Parti belediyeciliğini görmesi ve yerelde seçimin kazananı olması için herkesin var gücüyle çalışması ve elini taşın altına koyması gerekir. Biz her türlü göreve hazırız." ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı