WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

İhlas Gayrimenkul'den ruhsat devri

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş, maden ruhsatının devrine ilişkin sözleşme yaptı.

İhlas Gayrimenkul'den ruhsat devri
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, '' Şirketimizin Manisa'nın Salihli ilçesindeki 4. Grup maden ruhsatının devrine ilişkin sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme kapsamında, ruhsatın devri karşılığında toplam 3.000.000 ABD Doları tutarında devir bedeli öngörülmüş olup, söz konusu bedel üretim başlangıcına bağlı olarak taksitler halinde tahsil edilecektir. Ayrıca, sahada gerçekleştirilecek üretim faaliyetlerinden elde edilecek net satış gelirleri üzerinden sözleşmede belirlenen oranlarda Net Smelter Return (NSR) geliri elde edilecektir. Ruhsat devri işlemi, ilgili kamu kurumlarının onay ve tescil süreçlerine bağlı olarak tamamlanacaktır.'' bilgisi verildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.