Erciyes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Erciyes Üniversitesi Süleyman Çetinsaya İletişim ve Medya Teşvik Ödülleri Töreni’ne Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Haber Sunucusu Nazlı Çelik, Hayırsever İş İnsanı Süleyman Çetinsaya, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, ilçe belediye başkanları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Aydın, Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin en fazla ödül alan fakültelerden biri olarak iletişim fakülteleri tarihinde kendisine önemli bir yer edindiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yer aldığı protokol tarafından, Süleyman Çetinsaya İletişim ve Medya Teşvik Ödülleri’nde dereceye girenlere ödülleri verildi.

Ayrıca Başkan Büyükkılıç, şeref misafiri olarak gelen Haber Sunucusu Nazlı Çelik’e plaket ve çiçek takdiminde bulundu. Çelik, ‘Türkiye’de İletişim ve Medya Etiği’ başlığı ile açılış dersi verdi.

Hibya Haber Ajansı