Koçfinans, iş dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Stevie International Business Awards’da Müşteri Memnuniyetinde Başarı Kategorisi’nde Altın Ödüle layık görüldü.

Dünyanın önde gelen ödül programlarını organize eden Stevie, 20. International Business Awards’ta dünya çapındaki organizasyonların iş yaşamındaki başarılarını ödüllendirdi. Attığı her adımda, gerçekleştirdiği tüm projelerde ve verdiği hizmette önce müşterilerinin ihtiyaçlarını gözeten, onlara daima en iyi deneyimi yaşatmak için çalışan Koçfinans, Müşteri Memnuniyetinde Başarı Kategorisi’nde altın ödülün kazananı oldu.

Koçfinans, tüketici finansman alanındaki 28 yıllık yolculuğunda müşterilerinin en çok tavsiye ettiği finansal çözüm merkezi konumunu korumak ve geliştirmek için müşteri odaklı bir dönüşümüne devam ediyor.

Rekabetin üst seviyede olduğu finansal teknolojiler alanında fark yaratmanın ancak müşteri deneyimini en iyi hale getirerek mümkün olduğuna inanan Koçfinans, çalışma şekli ve organizasyonunda benimsediği çevik dönüşüm ile müşteriyi dinleyen, müşterinin geri bildirimleri ile kendini besleyen bir yapı haline geldi.

Koçfinans, 70 puanı aşan net tavsiye skorları (NPS) ile başarılı sonuçlar elde ederken, iç ve dış paydaşları için kendini geliştirmeye ve müşteri odaklı kültürel dönüşümüne devam ediyor. Aldığı uluslararası ödüllere bir yenisini daha ekleyen Koçfinans takımını temsilen International Business Awards’un Roma’daki ödül törenine katılan Koçfinans Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Lideri Aslı Kayın heyecanını şu cümlelerle dile getirdi:

“Öncelikle bu harika organizasyon için The Stevie Awards'a teşekkür etmek istiyorum. Burada olduğumuz için çok mutluyuz. Bu başarıya imza atan Koçfinans takımı adına bu değerli ödülü almaktan büyük gurur duyuyorum. Müşterilerimizden her gün yeni şeyler öğreniyoruz. Bu sayede müşteri odaklı dönüşüm yolculuğumuz gün geçtikçe daha da gelişiyor. Bu anlamlı ödüle sahip olmak bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Müşterilerimiz için daha fazla çaba göstermeye ve her zaman daha iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.

Koçfinans hakkında

1995 yılında Türkiye’nin ilk finansman şirketi olarak kurulan Koçfinans, sıfır ve ikinci el taşıtlar için bireysel ve kurumsal finansman çözümleri sunuyor. Koçfinans, kaliteli, hızlı ve ayrıcalıklı hizmet anlayışı ve herkese finansal ürünlere erişim fırsatı verme misyonunu benimsiyor. Sektöründe güçlü bir konuma sahip olan Koçfinans bin 700’e yaklaşan üye iş yeri sayısıyla finans şirketleri arasında portföy büyüklüğü bazında yüzde 11.2 pay ile 4. sırada yer alıyor. Koçfinans; çevik yönetim anlayışıyla yarattığı benzersiz müşteri deneyimini birçok ödülle taçlandırmanın yanında inovatif ve teknoloji odaklı bakış açısı sayesinde finans sektörüne yeni bir soluk getirirken Demo Day programı ile yenilikçi girişimcilere imza atan start-upları destekliyor.

Hibya Haber Ajansı