WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
ASAYIŞ

Akaryakıt Sektöründe Sahte Fatura ve Hayali İhracat Operasyonu

Bakan Gürlek Duyurdu: Akaryakıt Sektöründe Sahte Fatura ve Hayali İhracat Operasyonu

Akaryakıt Sektöründe Sahte Fatura ve Hayali İhracat Operasyonu
Paylaş:

Adalet Bakanı Akın Gürlek, akaryakıt sektöründe gerçekleşen sahte fatura ve hayali ihracat operasyonuna ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Bakan Gürlek, yürütülen operasyonlarda çok sayıda şahıs ve şirketin sahte belge düzenleyerek milyonlarca liralık vergi kaçırdığını belirtti. Soruşturma kapsamında birçok adrese eş zamanlı baskınlar düzenlendiği, yakalanan zanlıların adli makamlara sevk edildiği ifade edildi. Bakan Gürlek, suç örgütleriyle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini ve devletin vergi kaçakçılığına geçit vermeyeceğini vurguladı.

Haber: İbrahim Uygur

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYIŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.