WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bolat: Türkiye–Ukrayna ticaret hacmini 10 milyar dolara çıkarma hedefine taşıyoruz

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Kırım Tatar milli lideri Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu ve Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Nariman Celal ile yapılan görüşmede Türkiye–Ukrayna ticaret hacminin 10 milyar dolara çıkarılması hedefini açıkladı.

Bolat: Türkiye–Ukrayna ticaret hacmini 10 milyar dolara çıkarma hedefine taşıyoruz
Paylaş:

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Kırım Tatar halkının milli lideri Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu ve Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Nariman Celal’i Ticaret Bakanlığı’nda ağırladıklarını açıkladı.

Bolat, Türkiye ile Ukrayna arasındaki ticaret hacminin 2025’te 6,6 milyar dolara ulaştığını, hedefin ise 10 milyar dolara çıkarılması olduğunu belirtti. Görüşmede Serbest Ticaret Anlaşması’nın en kısa sürede yürürlüğe girmesinin öneminin vurgulandığı ve ekonomik iş birliğinin güçlendirilmesi konusunda mutabık kalındığı ifade edildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.