WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Sa’ar: ABD’nin ev sahipliğindeki İsrail-Lübnan görüşmeleri önemli

Kudüs, 23 Haziran (Hibya)- İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Sa’ar, ABD’de İsrail yanlısı lobi kuruluşu AIPAC yönetimiyle bir araya geldiğini ve ABD-İsrail ilişkilerine verdikleri destek nedeniyle teşekkür ettiğini açıkladı.

Sa’ar: ABD’nin ev sahipliğindeki İsrail-Lübnan görüşmeleri önemli
Paylaş:

İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Sa’ar, ABD’de İsrail yanlısı lobi kuruluşu AIPAC yönetimiyle bir araya geldiğini bildirdi.

Sa’ar, görüşmeye ilişkin açıklamasında, ABD ile İsrail arasındaki dostluğun güçlendirilmesi ve bölgedeki güvenlik sorunlarının ele alındığını belirtti. Zorlu bir dönemden geçtiklerini ifade eden Sa’ar, “ABD-İsrail dostluğunu güçlendirmek ve karşı karşıya olduğumuz zorlukların daha iyi anlaşılmasını sağlamak için yaptıkları her şeyden dolayı kendilerine teşekkür ettim” dedi.

ABD’nin ev sahipliğinde yürütülen İsrail-Lübnan görüşmelerinin önemli olduğunu vurgulayan Sa’ar, Hezbollah’ın silahsızlandırılmasının ortak bir çıkar olduğunu belirterek, “Hizbullah’ın silahsızlandırıldığını görmek karşılıklı ve ortak çıkarımızdır” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.