WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Kaplamin Ambalaj'a sermaye avansı

Kaplamin Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş, sermaye avansı aldı.

Kaplamin Ambalaj'a sermaye avansı
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimiz ortakları Feridun Geçgel, Enver Geçgel tarafından herhangi bir vadeye bağlı olmaksızın, faizsiz olarak, ileride gerçekleşecek ilk sermaye artırımında nakit sermaye koyma borcundan mahsup edilmek ve şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere 160.000.000 TL tutarındaki sermaye avansı şirketimizin banka hesabına geçmiştir. Bu kapsamda Feridun Geçgeltarafından 80.000.000 TL, Enver Geçgel tarafından ise 80.000.000 TL tutarında ödeme yapılmıştır. Ortaklarımız tarafından önceden verilen 973.495.096,76 TL tutarındaki sermaye avansıyla ödenen toplam sermaye avansı tutarı 1.133.495.096,76 TL olmuştur.'' ifadesi kullanıldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.