WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Çiftçi: Kurumlar arası iş birliğiyle vatandaş odaklı hizmetler güçlenecek

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nu ziyaret ederek vatandaşların kamu hizmetlerine daha hızlı erişimi ve kurumlar arası iş birliğinin geliştirilmesine yönelik yürütülen çalışmaları değerlendirdiklerini bildirdi.

Bakan Çiftçi: Kurumlar arası iş birliğiyle vatandaş odaklı hizmetler güçlenecek
Paylaş:

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Çiftçi, vatandaşların huzuru, güvenliği ve kamu hizmetlerine erişiminin artırılmasına yönelik konularda görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Görüşmede, vatandaşların acil durumlarda devletin yardım hizmetlerine daha hızlı ulaşmasını sağlayan HAYAT 112 Acil Mobil Uygulaması, afet ve acil durumlara müdahale kapasitesinin güçlendirilmesi, bağımlılıkla mücadele ve toplum sağlığını ilgilendiren konuların ele alındığını aktaran Çiftçi, kurumlar arasındaki koordinasyonun artırılmasının önemine dikkat çekti.

Bakan Çiftçi, “Vatandaşlarımızın acil durumlarda devletimizin yardım eline daha hızlı ulaşmasını sağlayan HAYAT 112 Acil Mobil Uygulaması, afet ve acil durumlara müdahale kapasitesinin güçlendirilmesi, bağımlılıkla mücadele ve toplum sağlığını yakından ilgilendiren konularda kurumlarımız arasındaki iş birliğinin artırılması başta olmak üzere birçok konuda istişarelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Çiftçi, “Güçlü kurumlar arasındaki eş güdümü daha da pekiştirerek, vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla aziz milletimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Çiftçi, ziyaretteki ev sahipliği dolayısıyla Sağlık Bakanı Memişoğlu’na teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.