WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Pasha Yatırım Bankası'nda yönetici değişimi

Pasha Yatırım Bankası A.Ş'de yönetici değişimi yapıldı.

Pasha Yatırım Bankası'nda yönetici değişimi
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Bankamız Yönetim Kurulu Üyesi / Başkanı Jalal Gasimov ve Bankamız Yönetim Kurulu Üyesi / Başkan Vekili Rovhsan Allahverdiyev, sundukları dilekçeyle yönetim kurulu üyeliğinden istifaen ayrılacaklarını bildirmişlerdir. Yerlerine 26 Haziran 2026 tarihli ve 2026 / 67 sayılı kararla Farid Mammadov ve İlya Arkhipov, yönetim kurulu üyesi olarak atanmışlardır. BDDK süreci tamamlandığında göreve başlayacaklardır. '' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.