WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Kiler Holding, kar dağıtmayacak

Kiler Holding A.Ş'de kar payı dağıtım işlemlerine ilişkin bildirim yapıldı.

Kiler Holding, kar dağıtmayacak
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada şunları kaydedildi:

"SPK'nın 13 Haziran 2013 tarih ve 28676 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Seri II, No. 14.1 "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" ("Tebliğ") hükümleri ile yine ilgili Tebliğ'in 5. maddesine göre Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu ("KGK") tarafından yayımlanan Türkiye Finansal Raporlama Standartları'na ("TFRS") uygun olarak hazırlanan konsolide finansal tablolarında vergi sonrası konsolide net dönem karı 3.589.931.000 TL ve Vergi Usül Kanunu ("VUK") uyarınca hazırlanmış mali tablolarında ise vergi sonrası 736.731.042 TL dönem karı gerçekleşmiştir.

Sermaye Piyasası mevzuatı, Türk Ticaret Kanunu, Şirketimiz Esas Sözleşmesi ve Şirket Kar Dağıtım Politikası'na uygun olarak 2025 yılında Vergi Usul Kanunu hükümlerine uygun olarak tutulan yasal kayıtlarımıza göre gerçekleşen 736.731.042 TL tutarındaki vergi sonrası dönem karından 36.836.552 TL 1.tertip yasal yedek akçe ayrılmasına ve kalan 699.894.490 TL'nın olağanüstü yedeklere alınmasına,

TFRS raporlama standartları esas alınarak hazırlanan 3.589.931.000 TL tutarındaki vergi sonrası konsolide net dönem karından 36.836.552 TL 1.tertip yasal yedek akçe ayrılmasına ve kalan 3.553.094.448 TL'nın olağanüstü yedeklere alınmasına,

Şirketimiz sermaye gereksinimleri, uzun vadeli stratejimiz, yatırım ve finansman politikaları ile karlılık ve nakit durumu dikkate alınarak kar dağıtımı yapılmamasına ve bu hususlara ilişkin II-19.1 sayılı Kâr Payı Tebliği ve bu tebliğ uyarınca ilan edilen Kâr Payı Rehberi'nde yer alan Kâr Dağıtım Tablosu formatına uygun olarak hazırlanan ekteki 2025 yılı Kar Dağıtım Tablosu Genel Kurul'un onayına sunuldu, toplantıya katılanların oyu sonucunda oy çokluğu ile kabul edildi. ( Kabul : 3.247.769.806 Red : 11 ) İlgili maddelere şerh koyulmuştur."

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Türkiye'den Venezuela depremine destek

Akışın sonuna geldiniz.