WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Uraloğlu: Bitlis çevre yolu ulaşımı rahatlattı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bitlis Çevre Yolu’nun şehir içi trafik yoğunluğunu azaltarak daha hızlı ve güvenli ulaşım sağladığını belirtti.

Uraloğlu: Bitlis çevre yolu ulaşımı rahatlattı
Paylaş:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bitlis Çevre Yolu’na ilişkin açıklama yaptı.

Uraloğlu, 4 yıldır hizmette olan çevre yolunun 2x2 şeritli bölünmüş yol standardıyla şehir içi trafik yoğunluğunu azalttığını ve daha hızlı, güvenli ve konforlu ulaşım imkanı sunduğunu belirtti.

Proje kapsamında 156 metre uzunluğundaki Sarık Köprüsü ile 3 kilometrelik Bitlis Giriş Kavşağı’nın inşa edilerek ulaşımın kesintisiz hale getirildiğini ifade eden Uraloğlu, çevre yolunun aynı zamanda yakıt tüketimi ve egzoz emisyonlarını azaltarak ülke ekonomisine katkı sağladığını kaydetti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Trabzon Turizm Master Planı tanıtıldı

Akışın sonuna geldiniz.