WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
SPOR

Konya Büyükşehir Belediyespor’dan Balkan ve Türkiye Şampiyonalarında madalya

Konya Büyükşehir Belediyespor sporcuları, Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Gençler Balkan Judo Şampiyonası’nda tatamiye çıkan Konya Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcuları, iki altın madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Konya Büyükşehir Belediyespor’dan Balkan ve Türkiye Şampiyonalarında madalya
Paylaş:

Konya Büyükşehir Belediyespor sporcuları, Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Gençler Balkan Judo Şampiyonası’nda tatamiye çıkan Konya Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcuları, iki altın madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

48 kiloda mücadele eden Fatma Zehra Meki ile 78 kiloda yarışan Kevser Dilbirliği, rakiplerini geride bırakarak Balkan şampiyonu oldu. Sporcuların başarısı, kulübün judo branşındaki istikrarlı yükselişini bir kez daha ortaya koydu.

Şampiyonada görev alan judo antrenörü Şeyda Aydoğan’ın Türkiye Milli Takımı teknik ekibinde yer alması da kulübün yetiştirdiği antrenörlerin ulusal düzeydeki katkısını gözler önüne serdi. Öte yandan Konya temsilcileri, Siirt’te düzenlenen Yeşilay Türkiye Yol Şampiyonası’nda da önemli dereceler elde etti.

Bisiklet Takımımız da Siirt’te düzenlenen Yeşilay Türkiye Yol Şampiyonası’nda başarılı performanslarıyla dikkat çekti. Toplam 10 kategoride 242 sporcunun mücadele ettiği organizasyonda Büyükşehir’in pedalları 2 altın ve 4 gümüş olmak üzere toplam 6 madalya kazandı.  

 Konya Büyükşehir Belediyespor ayrıca takım klasmanında Genç Erkekler ve Elit Erkekler kategorilerinde ikincilik elde ederek organizasyonu çifte kupa ile tamamladı.

Şampiyonanın ilk gününde gerçekleştirilen zamana karşı yarışlarında U-19 Erkekler kategorisinde Göktürk Yüzerler birincilik kürsüsüne çıkarak altın madalyanın sahibi oldu. 

U-23 Erkeklerde Ramazan Yılmaz, Elit Erkeklerde ise Burak Abay ikinci olarak gümüş madalya kazandı.  İki gün süren yol yarışlarında da Büyükşehirli sporcularımız başarılarını sürdürdü.

U-19 Erkekler kategorisinde Göktürk Yüzerler bir kez daha şampiyon olurken, U-23 Erkeklerde Mustafa Tarakcı ve Elit Erkeklerde Burak Abay ikinci sırada yer alarak gümüş madalya elde etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.