WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Avrupa borsalarında dalgalı seyir

İstanbul, 1 Temmuz (Hibya) - Avrupa piyasalarında haftanın işlem gününde dalgalı bir görünüm izlendi.

Avrupa borsalarında dalgalı seyir
Paylaş:

Avrupa piyasalarında haftanın işlem gününde dalgalı bir görünüm izlendi. İtalya ve İngiltere borsaları yükseliş kaydederken, Fransa piyasalarında düşüş görüldü. STOXX 600 ve Almanya endeksleri ise günü yatay tamamladı.

İtalya'da FTSE MIB endeksi yüzde 1,01 artışla 51.682,43 puana yükseldi. 

İngiltere’de FTSE endeksi yüzde 0,12 değer kazanarak 10.497,12 puana çıktı. Fransa’da CAC endeksi yüzde 0,55 gerileyerek 8.384,87 puandan işlem gördü.

Avrupa'da STOXX 600 endeksi 641,73 puanda sabit kalırken, Almanya’da DAX endeksi de değişim göstermeyerek günü 24.995,81 puandan kapattı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Asya borsalarında karışık seyir

Akışın sonuna geldiniz.