WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

MASKİ, Safran Deresi’nde temizlik çalışması başlattı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi sınırlarında yer alan Atatürk Kent Parkı içerisinden geçen Safran Deresi’nde temizlik çalışması başlattı.

MASKİ, Safran Deresi’nde temizlik çalışması başlattı
Paylaş:

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi sınırlarında yer alan Atatürk Kent Parkı içerisinden geçen Safran Deresi’nde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. 

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışma kapsamında, yaklaşık 1 kilometrelik dere yatağında biriken çamur, atık ve yabancı maddeler titizlikle temizleniyor.

Özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı bu alanda, yaz aylarında artış gösteren kötü koku ve sinek oluşumunun önüne geçilmesi hedefleniyor. 

İl genelinde çevre kirliliğini önlemek ve su akışını sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren MASKİ, bu temizlik hamlesiyle parkı daha temiz ve yaşanabilir bir görünüme kavuşturarak vatandaşlara sağlıklı bir sosyal yaşam alanı sunmayı amaçlıyor.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.