WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı: Kiev bir terör gecesini daha atlattı

Kiev, 2 Temmuz (Hibya)- Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, Rusya'nın Ukrayna'daki sivillere yönelik saldırılarının, savaşın sona erdirilmesine yönelik isteksizliğini gösterdiğini açıkladı.

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı: Kiev bir terör gecesini daha atlattı
Paylaş:

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, Rusya'nın Ukrayna'daki sivillere yönelik saldırılarının, savaşın sona erdirilmesine yönelik isteksizliğini gösterdiğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Kiev'in bir gece daha saldırılara maruz kaldığı belirtilerek, ilk belirlemelere göre en az 13 kişinin hayatını kaybettiği ve onlarca kişinin yaralandığı ifade edildi.

Açıklamada, Rusya'nın başlıca hedeflerinin özel konutlar, apartmanlar, depolar ve bir otel olduğu öne sürülürken, Ukrayna için hava savunma sistemleri ve füze tedarikine ilişkin kararların gecikmeden alınması gerektiği vurgulandı.

Bakanlık, Rusya'ya yönelik yaptırımların artırılması ve enerji yardımı da dahil olmak üzere Ukrayna'ya sağlanan desteğin güçlendirilmesi çağrısında bulunarak, yaşanacak her gecikmenin daha fazla insanın hayatını riske atacağını belirtti. 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.