WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Naci Görür'den Ege depremi açıklaması

Yer bilimci Prof.Dr. Naci Görür, Ege Denizi'nde son günlerde yaşanan depremlere ilişkin değerlendirmede bulundu.

Naci Görür'den Ege depremi açıklaması
Paylaş:

Yer bilimci Naci Görür, Ege Denizi'nde son günlerde yaşanan depremlere ilişkin değerlendirmede bulundu.

Görür, Girit ile Rodos adaları arasında ve bu adaların üzerindeki Ege Levhası'nda 4 ila 5 büyüklüğünde depremler meydana geldiğini belirtti.

Depremlerin, Girit-Kıbrıs Yayı ile Plini/Strabo Transform Zonu üzerinde gerçekleştiğini ifade eden Görür, açıklamasını "Geçmiş olsun." sözleriyle tamamladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Kiler Gayrimenkul, kar dağıtmayacak

Akışın sonuna geldiniz.