WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Akiş Gayrimenkul'den sermaye artırımına katılım kararı

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Akiş Global Gayrimenkul Yatırımı A.Ş'nin sermaye artırımına katıldı.

Akiş Gayrimenkul'den sermaye artırımına katılım kararı
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimizin tek pay sahibi bulunduğu Akiş Global Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi'nin yönetim kurulunca şirket sermayesinin 3.000.000 TL'den 126.000.000 TL'ye artırılmasına karar verildiğinden; Akiş Global'in artırılan 123.000.000 TL tutarındaki sermaye payının Akiş Global'in tek ortağı olan şirketimizce taahhüt edilerek, bu tutarın şirketimiz tarafından Akiş Global'deki sermaye payımız karşılığı nakden ödenmiş ve sermaye yedekleri hesabında yer alan sermaye avansından karşılanmasına, işbu kararın kamuya açıklanmasına karar verilmiştir.'' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.