WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Biden: “Rehin alınan 2 Amerikalının serbest bırakılmasını sağladık”

Amerika Birleşik Devletleri (ABD), İsrail’e yönelik saldırı sonrası terör örgütü tarafından rehin alınan 2 Amerikalının serbest bırakıldığını açıkladı.

Biden: “Rehin alınan 2 Amerikalının serbest bırakılmasını sağladık”
Paylaş:

Biden, İsrail’e yönelik saldırı sonrası terör örgütü tarafından rehin alınan 2 Amerikalının serbest bırakılmasını sağladıklarını belirterek,  “Hemşehrilerimiz son 14 günde büyük bir çile yaşadı, yakın zamanda ailelerine kavuşacak olmalarından büyük mutluluk duyuyorum.” dedi.

Saldırının ilk anlarından itibaren terör örgütü tarafından rehin alınan Amerikan vatandaşlarının serbest bırakılması için 24 saat çalıştıklarını ifade eden Biden, halen tutuklu bulunanların serbest bırakılmasını sağlayana kadar durmayacaklarını bildirdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.