İşlem sürelerini uzatan e-posta ve telefon iletişimi, işletmelerin hızlı ve etkili bir şekilde faaliyet göstermelerini engelleyebiliyor. Bu noktada ise süreçteki iş akışını kolaylaştıracak “Tedarikçi İlişkileri Yönetimi” ile teslim süreçlerinde iyileşme, maliyetlerin düşürülmesi ve tedarikçiyle olan ilişkilerin güçlendirilmesi sağlanabiliyor. 
PaperWork Satış Direktörü Tolga Eşiz, “Yeni Tedarikçi İlişkileri Yönetimi “Performax” sayesinde tedarikçi ile olan iletişimin yönetilmesi, performansının değerlendirilmesi ve sürdürülebilir iş ilişkilerininim kalıcı olarak oluşturulmasının mümkün olabilecek.” Dedi.


 “Performax” ile tedarikçi performansının etkin bir şekilde değerlendirilerek  yönetilmesini sağlaması, kalite, teslimat ve maliyet açısından müşteri beklentilerini karşılaması amaçlanıyor.


Şirketler bu uygulama ile tedarikçi ilişkilerini daha güçlü kılarak kaliteli ürün ve hizmetlerin, zamanında teslimini sağlayabiliyor. Uygulama aynı zamanda tedarikçi ile firma arasındaki belge paylaşımı ve görev yönetimi gibi iş süreçlerini de etkin bir şekilde kontrol edebilme imkanını sunuyor.

Hibya Haber Ajansı