Özdağ, bir süre önce sosyal medyada ülkenin sığınmacı sorununu dile getiren gazeteci ve yurttaşların önce gözaltına alındığı sonra bunlardan bazılarının tutuklandığı bir süreç yaşadıklarını belirterek,  şu ifadeleri kullandı:

“Şimdi, 4 kişi daha gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilmek üzere bekliyorlar. Bunlardan birisi Serkan Kafkas adlı arkadaşımızdır. Serkan Kafkas, seçimler öncesinde altı ay süreyle Zafer Partisi Genel Merkezi’nde sosyal medya koordinatörü olarak çalışmıştır. Zafer Partilidir. Esasen bu davanın yeni bir Ergenekon davası olarak Zafer Partisi’ne karşı kurgulandığının gayet açık farkındayız.”

Operasyonların Zafer Partisi’nin yükselişini kesmek için düzenlendiğinin farkında olduklarını öne süren Özdağ,  şunları kaydetti:

“Bize bu konuda geri adım atmaya, susturmaya, sığınmacılar meselesini gündemimizden çıkartmaya zorlamak istiyorlar. Hangi partilerin genel merkezlerinden bize tehditlerin geldiğini de biliyoruz. Hangi odalarda nelerin konuşulduğunu da biliyoruz. Buradan tekrar ediyoruz; geri adım atmayacağız. Türk olmak suç değildir. Atatürk çizgisinde Türk milliyetçisi olmak suç değildir. Anayasayı savunmak suç değildir. Örtülü istilaya karşı çıkmak suç değildir. Aksine bunları yapmamak suçtur. Zamanı gelince bütün bu sürecin hukuk önünde hesaplaşmasını ayrıca yapacağız.”

Hibya Haber Ajansı