Başkan Büyükkılıç, 6’ncı Kayseri Kitap Fuarı’nı ziyaret etti. İlk olarak Başkan Büyükkılıç, söyleşi ve imza günü düzenleyen AK Parti Grup Başkan Vekili, Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun söyleşisine katıldı.

Yenişehirlioğlu’na kitap da imzalatan Büyükkılıç’a AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ile ilçe belediye başkanları da eşlik etti.

“Kayseri halkı kitap fuarlarına çok önem veriyor”

6’ncı Kayseri Kitap Fuarı’nda gerçekleştirdiği söyleşinin ardından fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan oyuncu ve yazar, AK Parti Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu Kayserililerin kitap fuarlarına çok önem verdiğini belirterek, “Kayseri Kitap Fuarı daimi birbirine eklenen zincirleme bir reaksiyon gibi ama her seferinde biraz daha büyüyor ve gelişiyor. Burada hem organizasyonu yapanların etkisi hem de vatandaşın teveccühü çok etkili.” dedi.

Daha sonra, Dünya Ticaret Merkezi girişinde stant kuran kadınlarla bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, gözleme pişirmeyi de ihmal etmedi. Kadın Kooperatifleri’nin kurduğu stantlardaki ürünleri de ilgiyle inceleyen Büyükkılıç, minik kitapseverlere fuarda kitap alımında kullanmak için hediye kuponu da dağıttı.

Hibya Haber Ajansı