Arapgir ilçesi Aktaş Mahallesi’nde içme suyu şebekesi, kanalizasyon hattı ve yangın vanası gibi çalışmalarını tamamlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, üst yapı çalışmalarına başladı. Öte yandan Arapgir ilçesi Günyüzü Mahallesi’nde de yol yapım çalışmalarını sürdüren ekipler, stabilize olan mahallenin yollarını asfaltlayarak daha konforlu hale getiriyor. 

Arapgir ilçesinde gerçekleştirilen yol çalışmalarından dolayı Aktaş ve Günyüzü mahallelerinin muhtarları, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a ve ekibine teşekkürlerini sundu. Ayrıca 6 Şubat’ta yaşanan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden sonra ilçelerindeki çalışmaların aksamadan devem ettiğini belirten muhtarlar, büyükşehir belediyesinin hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

mahallesindeki altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve üstyapı çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Arapgir ilçesi Aktaş Mahallesi Mahalle Muhtarı Hüseyin Şafak, “Aktaş Mahallesi Arapgir’in en büyük ve en kalabalık mahallelerinden biridir. Bu yıl içerisinde içme suyumuz, kanalizasyonumuz komple yenilendi. Yangın vanalarımız yapıldı. Şu anda da üstyapı dediğimiz asfalt çalışması yapılıyor. Bugün 11. aya yaklaştık, Büyükşehir Belediyesi halen çalışıyor. Ben bu çalışmalardan dolayı başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve ekibine çok teşekkür ederim.” dedi.

Hibya Haber Ajansı