WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Budrys: NATO'nun Baltık'taki varlığı caydırıcılık için kritik

Ankara, 11 Temmuz (Hibya) - Litvanya Dışişleri Bakanı Kestutis Budrys, Ankara'da yaptığı açıklamada, Rusya'dan gelebilecek olası bir saldırıya karşı en güçlü caydırıcılığın NATO'nun Baltık ülkelerindeki ileri konuşlu varlığı olduğunu söyledi.

Budrys: NATO'nun Baltık'taki varlığı caydırıcılık için kritik
Paylaş:

Litvanya Dışişleri Bakanı Kestutis Budrys, Ankara'da yaptığı açıklamada, Rusya'dan gelebilecek olası bir saldırıya karşı en etkili caydırıcılığın NATO'nun Baltık ülkelerindeki ileri konuşlu askeri varlığı olduğunu ifade etti.

Budrys, müttefik birliklerin Baltık ülkelerinde gerçek savunma amacıyla bulunduğunu belirterek, NATO topraklarının her karışının ilk günden itibaren korunması gerektiğini vurguladı.

Açıklamasını NATO Zirvesi kapsamında yapan Budrys, ittifakın doğu kanadındaki savunma kapasitesinin güçlendirilmesinin önemine dikkat çekti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.