WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
SPOR

Düzce Belediyesi Spor Akademisi sporcuları Ankara’da madalyalar kazandı

Düzce Belediyesi Spor Akademisi, Ankara’da düzenlenen 2. Büyük Güreş Festivali Minikler Türkiye Şampiyonası’nda başarıya imza attı.

Düzce Belediyesi Spor Akademisi sporcuları Ankara’da madalyalar kazandı
Paylaş:

Düzce Belediyesi Spor Akademisi, Ankara’da düzenlenen 2. Büyük Güreş Festivali Minikler Türkiye Şampiyonasına damga vurdu. 68 kilogramda mindere çıkan Umeyr Hamza Bolat, elde ettiği Türkiye birinciliği ile Düzce’ye gurur yaşatırken, 3 sporcu da aldıkları bronz madalya ile Bolat’a eşlik etti.

Türkiye Güreş Federasyonu’nun 2026 yılı faaliyet programı içerisinde yer alan 2. Büyük Güreş Festivali Minikler Türkiye Şampiyonası, 81 ilden binlerce sporcunun katılımıyla Ankara’da yapıldı. 9-14 yaş aralığındaki sporcuların mücadele ettiği şampiyonada, Düzce Belediyesi Spor Akademisi sporcuları öne çıkan dereceler elde etti.

11 yaş kategorisinde 68 kilogramda yarışan Umeyr Hamza Bolat Türkiye birincisi olurken, aynı yaş grubunda yarışan Gökhan Bartuğ Çakmakçı ise Türkiye 3.’sü oldu.

9 yaş kategorisinde 41 kilogramda mindere çıkan Musab Kağan Al ile 14 yaş kategorisinde 100 kilogramda güreşen Yiğit Alp Arslan da Türkiye 3.’sü olarak madalya kürsüsünde boy gösterdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```