İSTANBUL (AA) - Papara, Beşiktaş taraftarlarına özel ön ödemeli kartı BJK Card'ı kullanıma sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yeni sezonda Beşiktaş JK ile sponsorluk anlaşmasının kapsamını genişleten ve Beşiktaş JK Futbol A Takımı'nın konç ve kol sponsoru olduğunu duyuran Papara, Beşiktaş taraftarlarına verdiği sözü tuttu.

Papara, Beşiktaş taraftarlarına ayrıcalıklar sunan, Beşiktaş logosu ve Beşiktaş renkleriyle tasarlanan ön ödemeli kart ürünü BJK Card'ı taraftarla buluşturdu.

BJK Card, Papara Card kullanıcılarının yararlanabildiği "Cashback"lere ek, kulübün lisanslı ürünlerini satan mağazalar zinciri Kartal Yuvası'nda da yüzde 10 "Cashback" avantajı sunuyor. BJK Card sahipleri, Kartal Yuvası mağazalarında ve internet sitesinde yaptıkları harcamalardan her ay toplam 100 TL "Cashback" kazanabiliyor. BJK Card kullanıcıları, bu taraftar ürünüyle bir yandan takımlarına bağlılıklarını gösterirken, bir taraftan da sezon içinde planlanan maç bileti ve imzalı forma çekilişlerine katılma hakkı elde edebiliyor.

Papara’nın sunduğu Papara Card ve Koleksiyon Kart gibi diğer kart ürünleriyle benzer özellikler taşıyan BJK Card, tüm dünyada ve internet alışverişlerinde kullanabiliyor. Papara'nın üç ayda bir yenilenen "Cashback" programıyla anlaşmalı markalarda harcadıkça anında nakit kazandıran kartla, ATM’lerde para çekme/yatırma, aboneliklerini yönetme gibi işlemler de gerçekleştirilebiliyor. Kullanıcılar, BJK Card’ı Papara’dan tek seferlik ücret karşılığında sipariş edebiliyor.

- Ödüllü kampanyaya imza atıldı

Verilen bilgiye göre, 21 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında, Papara’nın Beşiktaş JK sponsorluk kapsamının genişletildiği, Beşiktaş Futbol A Takımı'nın yeni sezonda yeşil sahalarda Papara logosunu hem kolunda hem de konçlarında taşıyacağı duyurulmuştu.

Ayrıca Papara'nın Beşiktaş sponsorluğunu taçlandırmak için 2022 sonunda imza attığı "Sponsor değil, Papara" başlıklı kampanyası, Brandverse Awards'ta PR ana bölümünün sponsorluk çalışmaları kategorisinde "altın", Kurumsal İmaj ve İtibar Yönetimi kategorisinde ise "gümüş" ödül almıştı.