GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-12-2022 10:21

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN KİTAP FUARINA DAVET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Ulusal Şanlıurfa kitap Fuarına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Kitap fuarına gelen öğrencilerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfalıları kitap fuarına davet etti.

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN KİTAP FUARINA DAVET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Ulusal Şanlıurfa Kitap Fuarına gençler yoğun ilgi gösteriyor. 100 yayın evi ve 166 yazar ile şairin katıldığı kitap fuarına gelen öğrenciler günün büyük bir bölümünü burada geçiriyor.

 

Türkiye’nin en büyük kitap fuarı özelliğini taşıyan 5. Ulusal Şanlıurfa Kitap Fuarını gezmeye gelen öğrenciler, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e sevgi gösterisinde bulundu. Kentte gençlere yönelik eğitim alanında yapılan yatırımlarla 7’den 70’e herkesin sevgisini kazanan Başkan Beyazgül, öğrencilerle bir araya geldi.

 

Fuar merkezinde öğrencileri karşılayan Başkan Beyazgül, onlarla bol bol sohbet edip kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulundu. Kitap fuarına gelen öğrencilere kitap hediye çeki veren Başkan Beyazgül, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Ulusal Şanlıurfa Kitap Fuarı, 11 Aralık Pazar gününe kadar kitapseverleri ağırlayacak.

ibrahim uyguribrahim uygur