İSTANBUL (AA) - DS Automobiles’in ilk özgün modeli DS 7 CROSSBACK, yenilenmesinin ardından DS 7 adıyla Türkiye yollarıyla 1 milyon 618 bin 200 TL’den başlayan fiyatla, 300 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0,99 faizli kredi fırsatıyla buluşurken, premium SUV segmentinde DS PIXEL LED VISION 3.0 teknolojisini sunmasıyla bir kez daha ilklere imza atıyor.

DS Automobiles'ten yapılan açıklamaya göre, DS Automobiles, yenilenen DS 7 modelini, OPERA tasarım konsepti ve üç motor seçeneğiyle 1 milyon 618 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sundu.

Yeni DS 7, aralık ayına özel 300 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0,99 faizli kredi fırsatıyla showroomlardaki yerini aldı. DS 7 CROSSBACK’in mevcut konfor ve güvenlik teknolojilerindeki çıtayı yükselten yeni DS 7, karakteristik tasarımının ön ve arka detaylarını önemli değişikliklerle yeniden şekillendirildi.

Tasarımdaki güncellemeler, daha ince olan yeni DS PIXEL LED VISION 3.0 farlar ve DS LIGHT VEIL gündüz farlarını da kapsayarak lüks moda ruhunu yansıtıyor. Yeni DS 7’de ayrıca tamamı otomatik şanzıman ile kombine edilen üç farklı güç seçeneği sunuluyor. Yeni DS 7, 130 HP’lik BlueHDi (Dizel), 225 HP’lik PureTech (Benzinli) ve 300 HP’lik E-TENSE 4x4 (Şarj edilebilir hibrit) güç üniteleriyle satılmaya başlandı.

- “Yeni DS 7, Premium SUV kullanıcılarının aradığı ‘özel hissetme’ duygusu için yeni bir seviye belirliyor”

Açıklamada görüşlerine yer verilen DS Türkiye Genel Müdürü Selim Eskinazi, şunları kaydetti:

“DS Automobiles, öncü modeli DS 7 CROSSBACK’i yenilemesiyle beraber yerini yeni DS 7’ye devrediyor. Tamamen elektrikli otomobillere olan yolculuğumuzdaki simge model yeni DS 7’de, bir dizel, bir benzinli ve bir de hibrit motor seçeneğiyle ekonomi, verimlilik ve performansı eksiksiz güvenlik teknolojileriyle sunuyoruz.

DS 7, teknolojiyi tasarım ile buluştururken sunduğu ilklere DS LIGHT VEIL’ı da ekleyerek otomotiv sektöründeki öncülüğünü sürdürüyor; Premium SUV kullanıcılarının aradığı ‘özel hissetme’ duygusunda yeni bir seviye belirliyor. Yeni DS 7 ile premium SUV segmentinde ‘Fransız Lüksü’nü sunan yegane marka olarak bugüne kadar bizleri tercih edenlere sunduğumuz ürün ve hizmetlerin sağladığı memnuniyet ile yeni müşterilerle buluşuyoruz.”