ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesindeki yurtlarda kalan öğrencilerle bir araya geldi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Osmanbey Yerleşkesindeki Göbeklitepe Erkek Öğrenci Yurdunu ziyaret eden Vali Şıldak, gençleri dinleyerek sorularını cevapladı.

Burada Rektör Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren tarafından karşılanan Vali Şıldak, Şanlıurfa gençliğinin her zaman eğitime yönlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Soru cevap şeklinde devam eden sohbette öğrencileri dinleyen Vali Şıldak, yaptığı değerlendirmede, "Çocuklarımız ve gençlerimiz ülkemizin geleceği olarak en değerli hazinemizdir. Devlet olarak gençliği dinlemek ve onları anlayan bir yaklaşımla geleceğin temellerini oluşturmak gerekir. Bu çerçevede Türkiye'nin en genç şehri Şanlıurfa'mızda gençliğin potansiyelinin farkındayız. Eğitim başta olmak üzere sporun her branşında da gençlerimizi geleceğe hazırlamak bizim vazifemizdir. Bugün sizlerle güzel bir sohbet gerçekleştirmek üzere buradayız. Hepinize teşekkür ediyor, eğitim hayatınızda başarılar diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.