Shell ve ZUBİZU, araç sahiplerinin yüzünü güldürecek büyük bir kampanya düzenliyor. Plakasını 31 Ekim’e kadar ZUBİZU’ya ilk kez kaydedenler, Shell istasyonlarında ilk 600 TL ve üzeri yakıt alımında 40 TL, ikinci 600 TL ve üzeri alımda 60 TL olmak üzere toplam 100 TL değerinde yakıt puan kazanıyor.

ZUBİZU ve Shell, bugüne kadar üyelerden büyük ilgi gören kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor. Araç plakasını 31 Ekim’e kadar ZUBİZU’ya ilk kez kaydedenler, Shell'deki ilk 600 TL ve üzeri yakıt alımlarında 40 TL, ikinci 600 TL ve üzeri alımda 60 TL olmak üzere toplamda 100 TL değerinde yakıt puan kazanıyor.

Müşterilerin kampanyaya katılımından 48 saat sonra, yakıt alımları kampanya kapsamında değerlendirilmeye başlanacak. 600 TL ve üzerindeki yakıt alımıyla kazanılan yakıt puan, kampanya bitimini takip eden 15 gün içerisinde Smart puan olarak Shell ClubSmart karta tanımlanacak. Tanımlama yapılan tarihten sonraki 1 ay içinde bu yakıt puanlar Shell istasyonlarından yakıt alımında kullanılabilecek. Puan kullanımı sadece plakası ZUBİZU’ya kaydedilmiş araç için geçerli olacak.

Shell’in sunduğu bu avantajdan yararlanmak için ZUBİZU üyelerinin plakalarını ZUBİZU uygulamasına ilk kez tanımlaması ve aktif bir Shell ClubSmart Kart’a sahip olması yeterli. 

5 milyona yakın üyesine, 500’den fazla markada farklı yaşam tarzlarına uygun öneri ve içerikler sunan Türkiye’nin ilk yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU, Shell istasyonlarında üyelerine kazandırmaya devam ediyor. Kampanyayla ilgili detaylı bilgilere ve çok daha fazlasına ZUBİZU uygulamasından ulaşılabilir.

Hibya Haber Ajansı