29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Başkentin dört bir yanında büyük bir coşkuyla kutlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılı yazılı özel stickerlar (etiket) hazırladı.

Yavaş: “100. yıl farkındalık çalışmasına katılabilirsiniz”

Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel olarak tasarlanıp bastırılan stickerların (etiket) dağıtılmaya başladığını duyuran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

“Taksiler, dolmuşlar, otobüsler, metro, kamyonlar... Evlerimizi, iş yerlerimizi, Belediye araçlarımızı ve esnaflarımızın aracını süslüyor, Cumhuriyetimizin Başkentini 100. yıla hazırlıyoruz. Siz de araç etiketlerini ABB Merkez Binası A ve B Blok danışmadan temin edebilir, 100. yıl farkındalık çalışmasına katılabilirsiniz.”

Asılan Türk bayrakları ile kırmızı beyaza bürünen Başkentte, hazırlanan 50 binden fazla sticker (etiket) Ankara Büyükşehir Belediyesinin iş makine ve araçları ile taksi, dolmuş, otobüs ve metroların en görünür yerlerinde yerini aldı.

Özel olarak tasarlanan etiketleri araçlarının camlarına yapıştırarak Cumhuriyetin 100. yılını ölümsüzleştiren taksi ve dolmuş esnafı ise şunları söyledi:

Erdinç Sangu (Dolmuş Esnafı): “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bizim için en büyük ve en özel günlerden bir tanesi… Atatürk’ün bize armağan ettiği Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yılı… Halk olarak hepimiz gururlu ve mutluyuz.”

Hasan Şimşek (Taksi Esnafı): “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetimiz 100 yaşında, nice 100 yıllara.”

Hibya Haber Ajansı