Konya Büyükşehir Belediyesi, Akşehir merkezdeki caddelerde ve bazı sokaklarda yürüttüğü sıcak asfalt çalışması ile ilçenin ulaşım standardını yükseltiyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Konya Modeli Belediyecilik” anlayışıyla şehrin her manada kalkınması için yoğun gayret gösterdiklerini ifade etti.

Bu kapsamda 31 ilçenin tamamında Büyükşehir sorumluluğundaki alanlarda yol altyapısını güçlendirmek için çalıştıklarını kaydeden Başkan Altay, Konya genelinde büyük bir yol yapım seferberliği yürüttüklerini dile getirdi.

Başkan Altay, 2023 yatırım programı kapsamında Akşehir ilçe merkezindeki caddelerde de sıcak asfalt çalışması yaptıklarını belirterek, “Konyamızın en büyük ilçelerinden olan Akşehir’in daha modern bir görünüme kavuşması ve vatandaşlarımızın ulaşım konforunu artırmak amacıyla ilçe merkezindeki caddeleri sıcak asfaltla donatıyoruz. Merkezdeki caddelerde yürüttüğümüz, uzunluğu 7.5 kilometreyi aşan caddelerin yarısına yakınını tamamlamış durumdayız.” dedi.

Hibya Haber Ajansı