WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Tajani: Lübnan Parlamentosu'nun idam cezasını kaldırma kararı harika bir haber

Roma, 11 Ağustos (Hibya)- İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, Lübnan Parlamentosu'nun idam cezasını kaldırma kararına ilişkin bir değerlendirme yayımladı.

Tajani: Lübnan Parlamentosu'nun idam cezasını kaldırma kararı harika bir haber
Paylaş:

İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, Lübnan'ın aldığı kararı memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

Alınan kararın önemine değinen Tajani, "Lübnan Parlamentosu'nun idam cezasını kaldırma kararı harika bir haber. Bu karar, Lübnan'ı ve kurumlarını onurlandıran bir karardır." ifadelerini kullandı.

Tajani, küresel girişimlere vurgu yaparak açıklamasını "Şimdi Birleşmiş Milletler'de küresel moratoryumu desteklemek için çalışıyoruz." sözleriyle tamamladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.