WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Putin: Rusya gemilerine el konulması korsanlıktır

Moskova, 12 Ağustos (Hibya)-Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’ya ait gemilere el konulması ve ülkenin mülklerinin satılmasına yönelik girişimlerin doğrudan korsanlık anlamına geldiğini belirterek, bu tür planların hayata geçirilmesi halinde karşılık vereceklerini söyledi

Putin: Rusya gemilerine el konulması korsanlıktır
Paylaş:

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’nın gemilerine el konulması ve ülke mülklerinin satışa çıkarılması yönündeki girişimlere ilişkin değerlendirmesinde, söz konusu adımların korsanlık olduğunu ifade etti. Rus lider, planların uygulanması durumunda Rusya’nın gerekli gördüğü her yerde karşılık vereceğini belirtti.

Putin, Rusya’nın vereceği karşılığın Pasifik Filosu’nun sorumluluk alanı da dahil olmak üzere uygun görülen bölgelerde gerçekleştirilebileceğini kaydetti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.