WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Başkan Memiş, mahalle muhtarlarıyla buluştu

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, merkez mahalle muhtarlarıyla Yaşlı Yaşam Merkezi’nde düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıda mahallelerin ihtiyaçları, talepler ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları değerlendirildi.

Başkan Memiş, mahalle muhtarlarıyla buluştu
Paylaş:

Bayburt Belediye Başkanı Memiş, merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Bayburt Belediyesi’nin Kaleardı Mahallesi’nde bulunan Yaşlı Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar ve hayata geçirilen projeler hakkında muhtarlara bilgi verildi.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Mete Memiş, muhtarların yerel yönetim ile vatandaşlar arasında önemli bir köprü görevi üstlendiğini belirtti. Memiş, mahallelerin ihtiyaçlarının tespit edilmesi ve çözüm üretilmesi noktasında muhtarlarla iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Toplantının devamında merkez mahalle muhtarlarının Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarına ilişkin talep ve önerileri dinlendi. Başkan Memiş, iletilen taleplerin yerine getirilmesi için gerekli talimatları verdi.

Muhtarlar ise toplantının mahallelerin sorunlarının doğrudan iletilmesi ve çözüm süreçlerinin değerlendirilmesi açısından önemli olduğunu belirterek Başkan Memiş’e teşekkür etti.

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk, Muhtarlık İşleri Müdürü Cavit Türk ve Sosyolog Zeynep Karakolcu da katıldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Lahbib: Siviller bedel ödemeye devam edemez

Akışın sonuna geldiniz.